translate this:)

6 Eylül 2013 Cuma

SIRLARI AÇIK EDEN BİR MİM :P

Güneşli ama buzzzz gibi bir İç Batı Anadolu şehrinden Merhaba:)
Sabah ısınmama yardımcı olan güzel bir mim haberi aldım:) teşekkür ederim BİRİCİT.
Mimler insanları daha yakından tanımamıza vesile olduğu için güzel şeyler, bazıları sırları gerçekten ifşa eden cinsten,bunun gibi :P ama olsun dürüst bir şekilde cevaplandıracağıma emin olabilirsiniz, varsa farklı mimler BEKLERİM;)

Gelsin sorularrrrrr!!

Bloğunuzun adı ve linki nedir?

Rahatsızlar Kulübü/ rahatsizlarkulubu@blogspot.com

Nekadar süredir Blog yazıyorsunuz?

Bloğa giriş aralık 2011 olarak gözükse de ilk yazımı 2013 ocak ayında yazmışım yani 9 ay olmuş:)

Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu?
Hmmmmm, kendi kendime kuruntu yaparsam "ay pop keklerim çıktı, ay göbeğim mi büyümüş, bacaklarım mı kalınlaştı ya" gibi zaman zaman kadınların kendilerini incelemesinden kaynaklanan kendimi yemelerim dışında olmadı, ha bi de yaz girip de kışlıkları üstümüzden atınca gördüğümüz ve bütün kış farkında olmadığımız bıngıldayan bölgeler dışında olmadı.

Bİ dakka bi dakka!!!! Üniversitede bi ara 58-59 kiloları görmüştüm boy 1.69 olunca PEK FİT durmuyorsunuz...O da mutsuz olduğum bi dönemdi, ben üzülünce çoğunlukla yemeden kesilirim ama o dönem yalnız değildim ve yakınımda abur cuburdan zevk alan arkadaşlarım olunca kilo almıştım, itiraf ediyorum a dostlar:) ama bir defalık bir şeydi...




Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
Öyle bir yöntemim yok aslında...Sporu bir süredir aksatıyorum ramazan girdi hocam değişti filan bi motivasyon eksikliği var.Tam bir pilates hastasıyım:) Ama ben zevk aldığım için yapıyorum, hem de vaktimi değerlendirmek için.Gerçekten. Spor salonunda tanımadığım insanlar sen niye geliyosun?! diye sorduklarında boğasım geliyor! Sporun sadece zayıflamak için yapıldığını düşünen, hani sporu gündelik yaşamına katmaktan çok vakit olunca yapılacaklar listesine koyan ablalar belli ki.

Ah teyzem ah! Bu meret sinire strese uykusuzluğa yorgunluğa nasıl iyi geliyor bi bilsen, hem şiştikçe gelirsen pörsür o cildin haberin yok:) ha bi de önce merhaba de yahu!

Her şeyi yerim ben,tabi akşam belli bi saatten sonra yemiyorum, bi akşam kaçırdıysam kantarın ölçüsünü ertesi gün hafif şeylerle geçistirmeye çalışıyorum.
İş yerinde arkadaşlarla su kardeşliği etkinliği başlattık. Mesai saatleri içinde 1.5 lt su içiyoruz.Evde filan içen olursa daha iyi tabi.Bu hafta soğuklar yüzünden onu da yapamasam da:S
Formda kalmak için değil ama sabahları aç karnına bir bardak suyumu içiyorum, midemi temizliyor sanki rahatlatıyor beni bilmiyorum:)


Hayatınızın bir döneminde herhangi bir zayıflama hapı vb. destek ürünü kullandınız mı?
Niyetlendim, aldım korktum ve içmedim:)
Dedim ya başkalarına göre olmasa da bana göre şişman olduğumu düşündüğüm ve bunların revaçta olduğu zamanlardı. İstanbul'da özel sektörde çalışırken (günde 12 saatten fazla) yerimden kıpırdayamadığımdan e spora da vakit olmadığından alayım demişim belli ki:)
En güzeli sağlıklı beslenmek ama az(!)yemek, bir de hareket...

Güzelliğinizle ilgili uyguladığınız düzenli bakım kürleri var mı?
Malesef yok ya, buraya geldiğimden beri daha da saldım galiba kendimi...Önceden meyve yerken bile soyduğum kabukları (çoğu meyve) yüzüme gözüme yapıştırırdım..Bal-muz karıştırıp cildime sürerdim favorim buydu :) aynı şekilde kivi-bal karışımı yapardım :)
Ha bi de asla makyajlı (sadece göz kalemi ya da rimel bile olsa) yatmam, uykudan ölsem de, dişlerimi fırçalar yüzümü temizlerim:)



Vazgeçmeyeceğiniz kozmetik ürünleri?
Marka vermeyeyim. Göz kalemi, rimel ve allık
Rolon, parfüm ve dudak nemlendiricim olmadan asla:)
Bu ara BB Kremler de hoşuma gidiyor, ama herzaman kullanmıyorum;)
Krem demişken ayak kremim ve kakaolu vücut kremimi ve ellerime sürdüğüm salatalık özlü kremim de var nasıl unuturum, ehehe



3 kişiyi mimleyeceğim..
Lütfen vakit bulup yazın olur mu:)
cocobolinho, fashionfromsmyrna ve de son keşfim 46 numaralı formaya sahip whiteglaze :P

Mutlu kalın...Bu öpücük yazıyı okuyan herkese gelsin :))








21 yorum:

  1. gelmesiinnnn :D
    şlaaapp diye bi ses kulaklarımda yankılandı adetaa :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) bence çok tatlı bi teyze baksana harita gibi suratı,ehe

      Sil
  2. Ege haritası :D ama datlu gerçekten. bende platese başlamak istiyorum ama evren bana otur oturduğun yerde diyo adeta :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her zaman evrene kulak vermemek lazım:) ya da içimizdeki üşengeçliğe:)

      Sil
  3. meyveli bakım kurlerini deneyeceğim canım :)
    cok guzel cevaplar vermişsin tek nefeste okudum yine olursa tabii mimlerim:)
    kilo vermek icin dediklerine de katılıyorum,spor salonunda yasadıklarında ilgincmiş aslında sen doğru olanı yapıyorsun spor yapmak icin illa kilolu olmak gerekmezki:)) pilatesi hic yapmadım ama merak ettiğim bir spor aktivitesi belki bigun yaparım:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim tatlım:) pilates yap mutlaka zayıflatıcı değil kas gücünü artırmaya ve dengeye dayalı bir spor,kasları uzatıp esnettiği için sıkılaşıyorsun,nefes egzersizleri sayesinde de çok zevkli!
      görüşmek üzere

      Sil
  4. çok güzel bir mim olmuş :) bu arada blogumda bi çekiliş var beklerim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur edeeim sorular guzel;) ayrica hosgeldin,ugrayacagim;)

      Sil
  5. Canım benimm :) Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.. :) Aynen, tahmin ettiğin gibi bu aralar o kadar yoğunum ki.. Bir yandan düğün hazırlıkları (resmi nikahı şubatta yapmıştık ama düğünüm ekim sonu olacak), bir yandan kuzenlerimin düğünleri, bir yandan iş hayatının yoğunluğu, çeyiz hazırlığı.. yazarken bile yoruldum, halimi sen düşün :D beni mimlemişsin ama ben soruları mailimde göremedim, acaba bu soruların aynısını mı soruyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle kolay gelsin tatlim, evet bu sorulari soruyorum:) cevaplamasi zevkli;) merakla bekliyorum opuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm benim, en kısa zamanda, büyük ihtimal yarın gün içerisinde cevaplamış olurum :) Öpücüklerimi yolluyorum, kocaman sevgiler :) :)

      Sil
  7. Merhabalar..Mimi keyifle okudum,Bence bal zaten herseye iyi geliyor o kadar mucize bir ürün ki direk yüze sürmek etki yaratabilir bencede :)
    Öpüyorum sevgiler:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm:) bal candır;) nemlendirici olarak üşenmesem hergün taze taze yaparım ama...görüşmek üzere;)

      Sil
  8. spora sadece zayıflamak için gidilir zihniyetinden bende nasibimi alıyorum cnm arada :) spora gidiyorum deyince aa rejim mi yapıosun, kilon yokki diyorlar , acıklama yapıncada evet haklısın diyolar =) bu mim banada geldi bende yapacağım umarım bi süre sonra :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yap yap keşke seni mimleyen ben olsaydım:( bidakine artık...görüşmek üzere..

      Sil
  9. Nazcıım selam:))) bu mimi nasıl cevaplıoruz:) sorular çok hoşmuş:) sevdim çok! Buraya yazabilir miyim yanıtlarımı:)))

    YanıtlaSil
  10. Tatlim merhaba,beni mimleyen arkadas ve onu da mimleyen kisiler ayni burdaki gibi ayrica bi post seklinde once sorulari yazmislar sonra cevaplamislar,sen de bu sekilde yaparsan cok sevinirim hem senin takipvilerinin de severek okuyqcagi seno yakindan taniyacago bi postun olur:) gizemli kalmak istiosan yapma :p xoxo

    YanıtlaSil
  11. Nazciiim bugun uzuun uzuun okuyabildim suan tam yatmadan once:) cok eglenceli bir mim olmus,ilk firsatta cevapliyorum tabili:) ama bisi diyimmi cevaplarimiz ayni olacak gibi:p bu kadar benzer seyler dusunemezdik yani o kadar:) opuyorum kocaman seni:) en kisa zamanda mimdeyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım günaydınnnn:) ben sizi sıkacak birşeyde mimler miyim aşkolsun:) benzer şeyler düşündüğümüze sevindim ama senin elinden mutlaka güzel bir yazı çıkar aynı seylerı yazıcam diye çekinme lütfen:) hem ne güzel demek ki boşuna ısınmamışım sana,ehehe öptüm kocaman..sabırsızlıkla bekliyorum seni de cocoyu da;)

      Sil
  12. samimi bir mim olmuş ;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba:) teşekkürler burada hissetmediğim hiçbişeyi paylaşmıyorum, cool görünmekten ziyade içimden geldiği gibi yazıyorum, tekrar beklerim...

      Sil