translate this:)

13 Şubat 2013 Çarşamba

BPGYG'DEN MEKTUBUM VAR:)

MERHABA,

Yoğun istek üzerine (bir de bana baskıcı demiş blogsever dostlarım,okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız) arkadaşım FUNDA'nın benimle ilgili bir mektubunu sizinle paylaşacağım:)

Kendisi BPGYG (Bomba patlama Gündem yaratma Güzeli) olduğundan mütevellit (bu kelimeye bayılıyorum:D bu arada ) böyle bir yazı yazmasını ve benden yayınlamamı istemesini lütfen yadırgamayınız :D


Nazcığım*..
Umarım bu yazım onayından(!) geçer ve kendi bloğunda paylaşma inceliğinde bulunursun…  Naz* ile beraber çalışma şerefine nail olan ender kişilerden biriyim.. Bazen agresif bazen monoton bazen ise adeta bir sevgi pıtırcığı bir kurabiye kıtırcığı bir yenilesi elma tatlılığında dolaşır aramızda kendileri .. ve kendisini adadığı sanal alemde her gün belli miktarlarda kaybolup kaybolup döner aramıza..

Benim burada bulunmanın esas nedeni ise ; insanlık için büyük faydalar (!) sağlayan bloğunu baskıcı tavırlarla bize dayatmasıdır. Zorla okutmasıdır (!!!) (Sayın okur görüyorsunuz ya bir tane ünlem yetmemiş hanımefendiye:D)..Lakin bizim o ulu bloğu her okuduğumuzda yüzümüzde tebessümlerle kapamamız ise ayrıca tartışma konusudur .. Şu konuya da değinmeden  geçemeyeceğim ; arkadaşım insan kendini sever tamam sevmeli de ama yani bu kadarda  sevilmez  ki.. İş yerinin takvimine doğum günü olduğunu belirten bir yazıyı kim yazar yahu.. Ayın 19 unu da koca bir yuvarlak içine alarak bu baskıcı tavrını burada da kullandı kendileri.. Ve ben halkın sesi olarak bu davranışını deşifre etme hakkını kendimde buldum. Bulur bulmaz da ettim :)



İşte bu zihniyet bizi zorunluluklara itmekte.. Ama ne yaparsınız.. Geldi bir kere Kütahya’ya.. :) Her şeye rağmen içimde güzel hisler uyandırır NzYlmz hanım.. 

Meselaaa güzel bir kahve kokusudur o.. Soğuk bir kış günü yapılan eğlenceli yolculuktur.. Çarşamba günlerinin organizatörüdür.. Planlarına sizi dahil eder.. Dahil olmazsanız küfür eder :))  İzmir’in üvey ama en candan kızı olma konusunda adaydır.. Karadeniz dobralığıdır.. Eskişehir entelliğidir.. Fırat karakterini benim bünyeme odaklayan insandır.. Gülendir..Güldürendir.. En önemlisi eleştiri için yazılan bu yazıyı bir takdir yazısına dönüştüren kişiliktir.. 
Seviyorum seni  :*

Şimdi bu kız beni seviyor mu sevmiyor mu, GÜNDEMİ AÇIYORUM :p...

.....İnsanlar zamanla birbirini daha iyi tanır, bazen bu durum o kişiyi daha çok sevmemize ya da ondan soğumamıza neden olur..

Ben Fundayı tanıdıkça sevdim(gerçi bazı huylarına alışmadım amaaaaa:P okadar kadı kızında da olur,hehe)

Bu mektubundan da anlaşılacağı üzere her geçen gün birbirimizi daha çok seveceğiz, yani inş yani amin, aman neyse :P

Mutlu kalın:) Dostlarınızı koruyun..(nesli tükenmekte olan yalnızca hayvanlar değil ne de olsa,,di mi?)



6 yorum:

  1. Çok guzel bir yazı =) kısaltmaya bayıldım bende.
    banada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:)dostlar sağolsun,yazdırıyorlar,yazıyorlar:) memnun oldum ben de,uğrarım;)

      Sil
  2. neslim tükeniyor..son emsal benim..beni koru.. beni yaşat:))) (Fnd)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belediyeye haber vereyim hemen:D:D seni akıl sağlığı için fazla yaşatmamak lazım ama neyse hadi gönle de hoş gelmiyo deilsin..bu nasıl bir çelişki, anket sonuçlarına göre kararımı vericem:P

      Sil
  3. hoş gelirim tabi şekerimm.. belediye filan ne demek şimdi.. bir yazıyla seni sanal alemde sallarım.. beni kırma istersen sen hı canım ..zaten aralarada yorumunu eklemişsin.. beni benimle bile bırakmamışsın.. olmaz ki ama ... aaa :)) (Fnd)

    YanıtlaSil
  4. :):) seviyorum kız seni..

    YanıtlaSil